Előadások

Továbbképzés Szovátán a XXVII. Bolyai Nyári Akadémián

Korom Erzsébet előadóként, trénerként vett részt 2019. július 8. és 12. között a Tudás tapasztalat által – A tapasztalati oktatás fejlesztése az iskolában címmel a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége – Székelyföldi Oktatási és Módszertani Központja és az Apáczai Csere János Pedagógusok Háza által szervezett XXVII. Bolyai Nyári Akadémián Szovátán.

Előadás és poszterek a GIREP-ICPE-EPEC-MPTL 2019 konferencián

2019. július 1–5. között Teaching-learning contemporary physics, from research to practice címmel, az Eötvös Loránd emlékév jegyében a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen került megrendezésre a GIREP 2019 konferencia, amelyen kutatócsoportunk munkatársai egy előadással és két poszterrel szerepeltek:

Előadás a Természettudományokat Tanító Tanárok Önképzőköre (4T Kör) 2019-es rendezvényén

A Természettudományokat Tanító Tanárok Önképzőköre (4T Kör) rendezvényén 2019. február 18-án A természettudományi tudás elsajátítása: fogalomalkotás és a készségek fejlődése címmel Korom Erzsébet tartott előadást a Szent-Györgyi Albert Agórában.

Tudomány és Parlament

2018. november 13-án Budapesten a Magyar Tudományos Akadémia Székházának Dísztermében került sor a Tudomány és Parlament – a Magyar Tudományos Akadémia feladatvállalása a közoktatásban című rendezvényre, amelyen a Tantárgy-pedagógiai Kutatási Programban részt vevő kutatócsoportok közül négy, közöttük a mi kutatócsoportunk is bemutatkozott Korom Erzsébet A természettudományos gondolkodás fejlesztése című előadása révén.

Oldalak